Hondenuitlaatservice

hoe werkt dat nou precies?

De hond word op afgesproken dagen bij u thuis opgehaald, dit kunnen vaste dagen zijn maar dat hoeft niet. We werken namelijk ook op oproepbasis. Natuurlijk komen we vooraf bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek, en om samen een sleutelcontract te onderteken, zodat we de hond bij u thuis kunnen ophalen terwijl u (bijvoorbeeld) werken bent.

Nadat alle honden zijn opgehaald rijden we (meestal) naar het hondenlosloopgebied op de Sint-pietersberg in Maastricht, de honden worden aan de lijn gehouden tot we binnen de hekken van het goed afgezette losloopgebied zijn. Hier mogen ze lekker los rennen, spelen en ravotten!

Na een uur lekker gerend en gespeeld te hebben lopen we samen weer terug naar de poort, waar de honden weer aangelijnd terug naar de auto worden gebracht.

Natuurlijk proberen we de honden altijd zo schoon mogelijk terug bij u thuis te brengen, daarom liggen er voldoende flessen water in de auto om alle viezigheid af te spoelen, en stapels handdoeken om ze weer zo droog mogelijk te krijgen.

Als alle honden weer in de auto zitten, worden ze weer naar huis gebracht. de honden zullen met ophalen, wandelen en thuisbrengen ongeveer 3 a 4 uur van huis zijn. Dit is een beetje afhankelijk hoeveel honden er mee gaan wandelen, en hoe druk het is in het verkeer.

Als u nog vragen heeft of toch nog meer informatie wilt over hoe we precies te werk gaan kunt u altijd mailen of bellen. Natuurlijk kunnen we ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt onze gegevens vinden om contact met ons op te nemen onder Contact boven aan deze pagina.

 

Wij halen de honden op in de gemeentes Maastricht en Meerssen twijfelt u of uw binnen onze regio woont? neem dan gewoon even contact met ons op!

 

Wilt u graag nog meer foto's zien van onze wandelingen, kijk dan bij Foto's boven aan deze pagina, of klik op de link naar onze Facebookpagina die u vind onderaan deze pagina. Hier komen regelmatig nieuwe foto's op zodat alle baasjes kunnen zien waar hun hond of honden zijn geweest tijdens onze wandelingen.