Wie zijn wij?

Nu jullie hebben gelezen wat voor service wij bieden, zullen jullie ook wel nieuwsgierig zijn wie er verantwoordelijk zijn voor ons bedrijf Dream Dogs.

 

Mijn naam is Kylie Beijers en ik ben geboren op 15 mei 1992 en opgegroeid in Maastricht. In 2007 heb ik mijn eerste eigen hond gekregen, Happy mijn border collie. Samen zijn we begonnen aan verschillende cursussen en hebben agility wedstrijden gelopen. Door Happy haar niet altijd even makkelijke gedrag ben ik me gaan verdiepen in hondengedrag, en zo langzaam het "hondenwereldje" ingerold. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een grootschalig dierenpension wist ik dat ik dit ook wilde maar dan totaal anders, zo is de droom ontstaan. En soms mogen dromen uitkomen, als je er hard genoeg voor werkt! Op 1 april 2016 ben ik mijn droom achterna gegaan en heb ik Dream Dogs opgestart. Ik ben klein begonnen en was zo trots op mijn eerste wandelgroepje, en kijk nu eens! Nu heb ik iedere dag een hele roedel om voor te zorgen en een huis vol met hondjes, precies zoals ik had gehoopt! 

 

In mei 2017 ben ik samen met mijn verloofde Rowin Klomp verhuisd naar ons huisje in Kerkrade. Dit hebben we samen omgetoverd tot een hondenparadijsje. Op 9 mei 2018 is onze eerste zoon Finn geboren en op 27 november 2021 zijn we trotse ouders geworden van onze tweede zoon Savi. December 2018 hebben we opnieuw besloten om te verhuizen naar onze huidige woning in Kerkrade waar we meer plek hebben voor onze hondjes en kinderen. Ook hier hebben we weer ons best gedaan om er een hondenparadijsje van te maken, foto's hiervan kunnen jullie vinden bij de huiselijke pensionopvang. 

  

Samen hebben we twee honden, Loki en Lína. Begin 2017 hebben wij Loki leren kennen als pensionhond en waren op slag verliefd op dit kleine monster. Na zijn verblijf bij ons als pensionhond, besloot zijn baasje hem te herplaatsen en vond ons daar de juiste personen voor. Wij zijn haar nog elke dag dankbaar voor dat vertrouwen, hierdoor is Loki nu een geliefd lid in onze familie en een belangrijke "collega" binnen ons bedrijf! Omdat we zo verliefd zijn geworden op het ras, de ijslandse hond. Maar ook omdat ze zo geweldig zijn met kinderen hebben we besloten nog een ijslandertje erbij te nemen. In oktober 2019 is Lina bij ons komen wonen, en ook zij heeft inmiddels al van veel mensen het hart gestolen.