Wie zijn wij?

Nu jullie hebben gelezen wat voor service wij bieden, zullen jullie ook wel nieuwsgierig zijn wie er verantwoordelijk zijn voor ons bedrijf Dream Dogs.

 

Mijn naam is Kylie Beijers en op 1 april 2016 ben ik mijn droom achterna gegaan en heb ik Dream Dogs opgestart. Ik ben klein begonnen en was zo trots op mijn eerste wandelgroepje, en kijk nu eens! Nu heb ik iedere dag twee groepswandelingen en een huis vol met hondjes, precies zoals ik had gehoopt! Maar ik zal even wat meer over mezelf vertellen. Ik ben geboren op 15 mei 1992 en ben opgegroeid in Maastricht. Ik ben bezig met een thuisstudie vakbekwaamheid honden en katten besluit. Voor mijn studie heb ik stage gelopen in een dierenpension/asiel en werk nu veel samen met een hondengedragsdeskundige.

 

Op 22 mei 2017 ben ik samen met mijn vriend Rowin Klomp verhuisd naar ons huisje in Kerkrade. Dit hebben we samen omgetoverd tot een hondenparadijsje. Rowin helpt naast zijn eigen werk zo veel mogelijk mee met onze pensionhondjes te verzorgen, maar zal ook samen met mij jullie te woord te staan via de mail, telefonisch of Facebook chat en jullie kunnen nu ook zijn nummer vinden onder contact boven aan de pagina.

 

Samen hebben we drie honden, onze border collie Happy is de reden dat ik me ben gaan verdiepen in hondengedrag en heb met haar verschillende cursussen gelopen en meegedaan aan Behendigheidswedstrijden. Daarnaast onze straathond uit Kroatië, van Vriend heb ik vooral heel veel geleerd over lichaamstaal van honden. En als laatste ons Ijslandertje Loki, hij gaat elke dag met mij mee "werken" en loopt mee met de groepswandelingen daarnaast heb ik met hem de behendigheidstraining weer opgepakt.